Product Placement

Het plaatsen van uw fysieke of online product is mogelijk in onze video’s! Hiermee creëert u niet alleen meer conversie maar ook meer naamsbekendheid voor u en uw product!

HBM Machines

HBM Machines is onze hoofdsponsor voor gereedschap. Ze hebben een ruim assortiment van allerlei gereedschappen tegen hele scherpe prijzen. Door deze producten te laten zien, en onze eerlijke mening over te geven, krijgen de kijkers een goede indruk van het product.

Onshape 3D CAD tekenprogramma

Onderdelen (3d) tekenen is belangrijk in een werkplaats. Wij gebruiken hiervoor Onshape als 3d CAD programma. Wij zijn erg overtuigd van de voordelen van Onshape. We laten zien hoe het programma werkt en spreken kijkers aan om het ook te gebruiken. Op deze manier verwerken wij ook online producten in video’s

Eurol

Eurol is onze sponsor op het gebied van olie en smeermiddelen. De producten van Eurol zijn zichtbaar maar ook komen ze op bezoek om ons advies te geven over, en proeven te doen met hun producten.


Techniek Promotie

Het promoten van uw technische dienst of product kan eenvoudig via onze video’s! Hiermee bereikt u niet alleen een hoger conversiepercentage, maar vergroot u ook de naamsbekendheid van uw merk en product aanzienlijk.

Hotspot Hightech

Stichting Hightech Helmond – de Peel is een collectief van maakbedrijven uit de Peelregio. Samen met het onderwijs bundelen ze hun krachten om de technische sector in de schijnwerpers te zetten. Dit doen ze met één gezamenlijk doel: kinderen en jongeren enthousiasmeren voor de technische sector en de diverse mogelijkheden binnen deze sector. Elk jaar organiseren ze daarvoor een evenement en wij zijn daar ook te gast en geven demonstraties.

Technisch spreker

Praten over techniek is de eerste stap. Door te praten over de problematiek in de techniek sector, worden luisteraars aangezet om écht actie te ondernemen. Emile praat over actuele zaken en bespreekt hoe we dit zouden kunnen oplossen. Inspirerend maar bedoeld om aan te zetten tot actie!


Personeelswerving

Technisch personeel is tegenwoordig erg schaars. Wij zetten ons in om het juiste technisch personeel aan te spreken. Onze kijkers zijn voornamelijk Nederlandse mannen van alle leeftijden. Omdat onze video’s veel technische diepgang hebben kunnen we met zekerheid zeggen dat dit technisch geïnteresseerden zijn. Dit is een lastig te bereiken doelgroep. Via ons kunt u deze doelgroep heel direct aanspreken. Vaak doen wij dit door een dag mee te lopen bij het bedrijf en kunnen we een mooie reportage maken waarbij bepaalde vacatures uitgelicht worden. Op deze manier krijgen potentiële werknemers een goede indruk van de vacature waar ze op reageren.

Technisch personeel

MasterMilo werkt een dag mee bij uw bedrijf. Dit geeft kijkers een eerlijk en transparante inkijk van uw bedrijf. Dit spreekt mensen aan om de vacature te bekijken én hierop te reageren.

Productieproces vastleggen

Een technisch productie proces is super interessant! Daarom dat wij dit bij u kunnen komen filmen. We lopen heel het proces af en treden diep in detail als het gaat om techniek.


Evenementen

Mastermilo is te boeken voor verschillende vormen van evenementen. Vaak in combinatie met onze grote voertuigen, maar ook om techniek te promoten onder jongeren op (middelbare) scholen. Ook geven wij presentaties waarin Emile vertelt waarom techniek zó belangrijk is in Nederland.

Voertuig Demo

Dieselrook, zware machines en veel spektakel als MasterMilo op uw evenement aanwezig is. We demonstreren voertuigen van groot tot klein en geven hier passende uitleg bij.
In overleg met ons is veel mogelijk!

Niet alleen voertuigen

In 2023 waren wij te gast in Made bij het bekende Made’s Powerweekend. Hier hebben we laten zien dat we niet alleen met een rijdend voertuig een demonstratie kunnen geven maar ook met een auto die op 12 meter hoogte, vastgemaakt aan een schommelarm over de kop draait. Jazeker! Wij hebben de autoschommel meegenomen om aan het grote publiek te tonen.